GERILA FOTO
 • Seperti tahun-tahun yang sebelumnya, Karnival Karangkraf kembali lagi. Lebih meriah, lebih menarik, dan ada lebih banyak hadiah untuk anda menangi.
 • Memasuki tahun ke-12 penerbitannya, majalah percutian berbahasa Melayu pertama di Malaysia ini melangkah setapak ke hadapan dengan mengetengahkan pengisian majalah yang terbaru iaitu Blog 0’ Rama.
 • Sempena sambutan Hari Krismas dan Tahun Baru tidak lama lagi, Grand BlueWave Hotel Shah Alam (GBWHSA) menyediakan minuman petang mewah di Restoren Royale Songket dengan tema "Merry Joyland" untuk meraikan kegembiraan hujung tahun ini.
 • Berita baik buat anda yang ingin mendapatkan novel "Rindu Awak 200%" dengan harga lebih murah iaitu hanya RM4.90 berbanding harga asal iaitu RM15.90. Anda boleh muat turun aplikasi di laman web Bachabooku pada jam 9 malam hingga 10.30 malam ini, 25 Ogos 2014 ini.
 • Berita baik buat anda apabila Impiana bakal membuka satu portal 'shopping' yang dinamakan Galleria Impiana yang menempatkan karya-karya artis tempatan untuk dijual kepada peminat-peminat seni. Macam menarik!
 • Sempena sambutan Hari Kemerdekaan yang ke-57 akan datang, anda boleh membuktikan rasa cinta anda terhadap Malaysia dengan 'selfie' berlatarkan ruang dalam rumah, dapur atau taman halaman rumah. Sambil ber-'selfie', anda boleh menang hadiah menarik.
 • Jika anda mahu menikmati percutian dengan selera citarasa dunia untuk persiapan tahun depan, Tune Hotels ada jawapannya apabila kempen ini baru saja bermula dua hari lepas sehingga awal Disember ini.
 • Khas buat anda yang berada di Semenanjung, pernahkah anda merasa keenakkan serta keunikkan makanan Borneo? Jika belum, apa kata ambil peluang ini untuk merasai sendiri sajian enak daripada Borneo ini. Ha, tidak perlu jauh-jauh! Restoran Royale Songket, Hotel Grand BlueWave Shah Alam menjemput anda merasai aura tarikan kelazatan asli sajian Borneo. Kalau nak tahu bagimana unik dan lazatnya makanan ini, kenalah cuba sendiri.
 • Selamat menyambut Hari Malaysia yang ke-50 buat semua rakan Libur. Bagi mereka yang pernah menaiki pesawat anak syarikat milik penuh Malaysia Airline iaitu MASwings, tentu melihat logo Hari Malaysia pada badan pesawat tersebut. Malah istimewa Hari Malaysia, penumpang ditawarkan tambang murah.
 • Keunikan seni budaya, warisan dan lokasi menarik yang ada di Sarawak sememangnya menarik minat ramai pelancong dalam dan luar, sekali gus menjadikan negeri itu sebagai destinasi pelancongan pilihan. Malah hebat lagi apabila Sarawak dipromosikan secara besar-besaran atas talian, menjadikan namanya kini semakin gah seluruh dunia.
 • Ramai antara kita yang sedang bercuti kerap cuba sedaya upaya untuk menghasilkan foto-foto silhouette seperti pro. Namun, foto yang terhasil jarang menjadi malah fungsi pada kamera juga tidak diguna dengan sebaiknya.
 • Mesti ramai yang merasakan menu berbuka dalam penerbangan tidak akan boleh lawan menu di bazar ramadan. Itu memanglah. Tetapi berita baiknya, buat semua yang akan menaiki penerbangan atau sedang merancang menaiki penerbangan Ramadan dan Syawal ini, khabarnya mereka ada menu istimewa, malah percuma pun ada! Bacalah untuk percaya.
 • Alhamdulillah kita kini berada di ambang ramadan. Semoga Allah memanjangkan usia, kudrat dan memberi kita kesempatan untuk menunaikan ibadah wajib dalam rukun Islam ini. Berikut merupakan niat berpuasa dan solat tarawih sebagai panduan.
 • Memanglah awal lagi untuk memikirkan Aildilfitri kerana puasa pun belum tiba lagi. Tetapi bagi anak-anak di perantauan atau mereka yang ingin merancang pulang raya, ini bukan awal, tetapi ini sudah masuk saat kecemasan! Bas antara pilihan untuk pulang ke kampung. Tetapi apabila bas sudah penuh dan inginkan perjalanan singkat dan selesa, penerbangan pun tidak kurang bagusnya. Malah ada juga harga tiket yang lebih rendah berbanding tambang bas.
 • Jika mahu pengalaman percutian berbeza, mungkin merasai serbuan dan ciuman atau gigitan manja kelah di Tasik Kenyir sesuatu yang menarik. Bukan senang untuk dapat peluang berenang sambil 'bermanja' dengan Kelah yang jinak dan banyak. Ini bukan fasal memancing, ini fasal menghormati ikan dan merasai pengalaman berbeza.
 • Teknologi hari ini membuatkan ramai yang ingin melancong dan merancang percutian dengan cara yang paling efisien. Sesuatu yang membolehkan kita tidak perlu beratur panjang dan beralih ke satu agensi ke agensi lain untuk mendapatkan maklumat tentang tempat percutian yang diingini. Satu tempat yang boleh selesaikan banyak keperluan dengan cara mengklik. Oh, ada!
 • Setiap hari Jumaat, admin pasti menerima satu e-mel dari laman web Agoda.com gara-gara pernah mendaftar di akaun Agoda. Benar, ia sangat membantu lebih-lebih lagi buat anda yang sering melancong dan tercari-cari hotel di hujung minggu. Buat apa menempah hotel cara lama, mungkin sudah masanya kita beralih kepada cara baru, iaitu cara mengklik-klik di online.
 • Melakukan aktiviti seperti berkhemah, berkelah dan memancing menuntut anda untuk membawa elengkapan yang sempurna dan menjamin keselesaan, kesihatan serta keselamatan anda. Oleh itu, jom kita tinjau beberapa produk yang ingin LIBUR cadangkan untuk dibawa semasa aktiviti anda yang seterusnya.